2014-11-14 09:11:52• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma muszáj gyakorlatiasnak is lennie

Napi horoszkóp november 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold együtt áll a Jupiterrel, az Oroszlán jegyében - egy csapásra más jellegű szükségletei kerülnek előtérbe: ma főleg arról lesz szó, hogy kellemessé tegye a napot. Menjen el vásárolni, vegyen magának valami szépet, üljön be egy jó étterembe - élvezze az életét! És, ha lehet, mindezt ne egyedül tegye, hívja fel a barátait, kollégáit, hátha valakinek lesz kedve csatlakozni önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold az Oroszlán jegyében áll - ez a nap az élvezeteké, és egy vacsora kedvenc éttermében méltó befejezése lehetne a napnak. A Hold nem csak étvágyát fokozza, hanem egy pompás éjszakát is ígér önnek - használja ki a kínálkozó lehetőségeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma az Oroszlán jegyében áll, és ez önnek nem éppen kedvező. Ma nem sok értelme van szembeszállni ezzel a kozmikus törvénnyel: tegyen magának szívességet, és csökkentse napi teendőit, amennyire lehet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma az Oroszlán jegyében áll. Ez mindent megkönnyít egy kicsit, magabiztosabbá teszi önt is. Már nincs az az érzése, hogy okvetlenül el kell érnie, amit akar - épp ellenkezőleg, most a közös munkán, a bölcs kompromisszumokon múlik minden. Szerezzen örömet kollégáinak: vegyen vagy süssön nekik süteményt - hátha jobban bírják az utolsó munkanap megpróbáltatásait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma az Oroszlán jegyében áll, és a kreativitását erősíti, ám ma muszáj gyakorlatiasnak is lennie, mert minden lelkesedése keveset használ, ha nem pragmatikusan jár el. Csak az segíti tovább, amit tényleg meg tud valósítani, haladjon lépésről lépésre! Minden részlet legyen átgondolt és működőképes.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma az Oroszlán jegyében áll. Készítsen terveket, jót tesz önnek, ha a jövőbe pillanthat, és átgondolhatja, mennyi mindent szeretne elérni. A délelőtti órákban a Neptunusz némi zavart okozhat, próbáljon jobban összpontosítani! Csodálkozik majd azon, mennyire érzékennyé teszi önt a Neptunusz - legyen őszinte a kedvesével, most minden problémájukat meg tudják beszélni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon a Hold az Oroszlán jegyében aktív, ami az ön idegeire nyugatatólag hat. Most fontos, hogy mérlegeljen, és a dolgok gyakorlati hasznára tekintsen. Talán lassúnak tűnik az ön számára minden ügymenet, de jobb, ha alkalmazkodik, mint ha kifogásokat tesz. Ne reagáljon idegesen, ha problémák merülnek fel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az Oroszlán jegyében áll a Hold, a mai napnak egészen más minőséget ígér. Mivel ez a Hold kellemetlen fényszöget vet a Skorpió jegyére, készüljön fel arra, hogy sarkított problémákkal kerül szembe. Az alapvető dolgokról folytatott viták végtelenül el tudnak húzódni. Makacsság dolgában ma mindenki mester. Okosabbnak lenni és engedni - ez ma az okos taktika.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma a Hold együtt áll a Jupiterrel, az Oroszlán jegyében. Figyelmét irányítsa a munkájára, az egészségére, és a hétköznapjai megszervezésére. Ez nem hangzik túl izgalmasnak, de ez a realitás. Nem engedheti meg magának, hogy munkája fontos részleteiről feledkezzen meg, vagy hogy rosszul legyen megszervezve az élete. A Hold arra figyelmezteti, hogy ne essen túlzásokba, és hogy gondoskodjon a szükséges nyugalomról.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, együtt a Jupiterrel, és ez az ön egyik egészségházát érinti. Feltétlenül figyeljen az egészségére! A legapróbb panaszoknál is ajánlatos lenne orvoshoz fordulnia, főleg ha a hátát vagy a gyomrát fájlalja, vagy ha a vizeletkiválasztó szerveinél észlel problémákat. A mai napon feltétlenül tartsa be a közlekedési szabályokat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Vigyázzon, ma kísértésbe eshet! Nem látszik pontosan, hogy ez hogyan fog ez kinézni, de valaki megpróbálja rábeszélni valamire, ami tulajdonképpen nem tetszik önnek. Mondjon nemet! Ha igent mond, utólag bosszankodnia kell majd. Este ünnepeljen az Uránusszal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold az Oroszlán jegyében marad - ne ma menjen bevásárolni, olyasmiket is megvehet, amire semmi szüksége nincs. Holnap a Hold belép a Szűz jegyébe, ami az ön számára óriási megkönnyebbülést jelent. A délután energikus és szép lesz. Este a Merkúr megváltoztatja a pozícióját: ne tervezzen sokat erre az estére, mert emiatt fáradtabb lehet a megszokottnál.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: